26.12.2011

darling


Tällä aineella se sitten tapahtuu nimittäin huurteenpoisto. Paikallisapteekista 60 thb:ia ja kirkas maski. Näin ainakin uskon. Darlie -paketti lupaa douple actionin: kiillon ja suojan. Kolmas on toivomani huurteettomuus. Huomenna nähdään, miten aine toimi. Pelkkään Darlieen en tukeudu, vaan vielä päälle ripaus huurteenestosumutetta. Enköhän ala jo erottaa kalarodut keskenään. 



Tämä päivä meni rattoisasti asioilla ja paljon tänäkin lomapäivänä saatiin aikaiseksi. Kun muut turistit lähtevät aamupalan jälkeen uimarannalle, meikäläliset hyppäävät bussiin ja lähtevät etsimään paristoa, maskiin uutta nipsukkaa ja  huurteenestoainetta. Kaiken etsimisen jälkeen paristo löytyy Raya Diversin kautta tilaamalla. Sen pitäisi olla huomenissa Phuketista perillä. Maskin nipsukan sijasta ostatin buddyllani uuden maskin. Näin selvittiin tästäkin päivästä. 

Minibussit, shuttle ja tuk-tukit pelaavat mainiosti. Kun hinnat vaihtelevat 50 - 150 thb:n vaiheilla per henkilö, olemme jalkojamme säästääksemme välimatkoiksi hypänneet julkisten kyytiin. 

Huomenna aikainen herätys, sillä sukellusreissuun nouto 7.00. 


Ei kommentteja: