5.3.2012

tallinna kunst&hobby

Otin pikalähdön Tallinnaan viikonlopuksi. Lauantaina tein päiväretken Rocca al Maren ostoskeskukseen. Tallink Hotellin lähellä on bussipysäkki, josta Prisman ilmainen bussikuljetus lähtee. Matkaan menee noin 15-20 minuuttia. Ostoskeskus on iso ja kierrettävää riittää. Kävin aika monta kertaa sovituskopissa, mutta en osannut ostaa vaatteita. Tällä kertaa näin. Stockmannin Outletissä oli erittäin hyviä tarjouksia.

Kunst&Hobby sijaitsee toisessa kerroksessa. Nyt tuntui, että hinnat olivat samoja kuin Suomessa, joten mitään en ostanut. Ihmettely ja näpräily kuitenkin mielialaa kohottavia.





Askarteluliikettä vastapäätä on hyvin varusteltu lankakauppa. En ole hintojen asiantuntija, joten en osaa sanoa hintatasosta. Alakerran Prismasta löytyi ainakin peruslangat edullisimmin.


Paluumatkalla hyppäsin pois bussista ja menin Kristine Keskukseen, joka  sijaitsee noin kymmenen minuutin matkan päässä Viru Keskuksesta (Tallinnan keskustasta). Tulin bussilla keskustaan Virun taakse.

Löysin hyvän Lyhyt Oppimäärä Tallinnaa sivuston, jolla kannattaa käydä etsiessään lisätietoa Tallinnasta. 

Löysin myös loistavan kangas-lankakaupan Akabhan Fabrics. Olen vain käynyt heidän nettisivuillaan, enkä tiennyt kahden liikkeen olemassaolosta. 

Ei kommentteja: