21.6.2016

kolme jalkaa


ja muita nähtävyyksiä laskeuduttuani vuorelta alas. Otin siis aamulla rannalta hissin lähimmälle vuorelle. Ostin ainoastaan menomatkan (10€), kun en oikein tiennyt mitä teen siellä. Kierreltyäni kirkko- ja puutarha-alueella, päätin lähteä laskeutumaan kohti keskustaa. Jo muutaman sadan metrin laskeutumisen jälkeen ajattelin, ettei se ollut viisasta. Kalteva tienpinta, jota olisi ollut helpompi kavuta ylöspäin. Hetkitelllen kokeilin pinnan liukkautta ja totesin pinnan pitävän kengilläni. Kun olin luonut uskoa ja rohkeutta, kananaskelin alaspäin.




Madeiralaiset koirat ilahduttivat matkalla. Koska sisäpihat ovat tiiviisti aidattuja, ovat koirat keksineet keinonsa kurkistella ohikulkevia ja viihdyttää itseään. Nämä kiinanpalatsilaiset eivät tainneet ymmärtää kodistansa aukeavan merinäköalan päälle mitään. Kun turisti huokaili, kiinalaiset raottivat hieman silmiään.




Surkein utelija löytyi metallioven takaa, josta pilkotti karvaisia ruumiinosia.




Tiedätkö, mitä hyötyä on uroskoiralle kolmesta jalasta? Tietenkin se, että seinään merkkaamisessa ei tarvitse nostaa takakoipea :) Hulppealla päällä ollut virkeäsilmäinen keskikokoinen kertoi tämän elämästään.


Ei kommentteja: